• COCINA DE AVIA REMEI, LA

    RIBAS, REMEI COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788495684837 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Carnes, verduras, pescados y postres... nada se le resiste a esta mujer. Tenemos en las manos un libro lleno de la riqueza culinaria propia de las tierras catalanas; todo un horizonte de posibilidades que nos ofrece la cocina tradicional catalana y que Àvia Remei, conocida sobre todo por su particip...
    Ancho: 168 cm Largo: 234 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    12,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95684-83-7
    • Data d'edició : 01/06/2002
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : RIBAS, REMEI
    • Nª de pàgines : 208
    • Col·lecció : ALTRES CUINA
    • Any d'edició : 2002
    Carnes, verduras, pescados y postres... nada se le resiste a esta mujer. Tenemos en las manos un libro lleno de la riqueza culinaria propia de las tierras catalanas; todo un horizonte de posibilidades que nos ofrece la cocina tradicional catalana y que Àvia Remei, conocida sobre todo por su participación en varios programas de Catalunya Ràdio, nos presenta de una forma sencilla, pero cuidadosa, que satisfará tanto a los que apenas se inician en este arte como a los paladares más experimentados. Hay platos para todos los gustos, de los más rápidos a los más costosos, de los más dulces a los más salados, de los más suaves a los más gustosos... Todo un universo lleno de creatividad, diversidad y comida sana. ¡Que aproveche! (Traducción al castellano del libro La cuina de l'Àvia Remei)

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades