• MEDICINA TRADICIONAL CHINA

    REID, DANIEL URANO, S.A. Ref. 9788479533441 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En la medicina tradicional china, el cuerpo humano es el espejo del universo, sus elementos constituyentes son los mismos que se encuentran en la naturaleza (el fuego, el agua, la tierra, el metal y la madera) y está sujeto a las mismas leyes que gobiernan a ésta. El principio que rige tanto el micr...
    Ancho: 135 cm Largo: 215 cm Peso: 260 gr
    No disponible
    11,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7953-344-1
    • Data d'edició : 01/11/1999
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : REID, DANIEL
    • Traductors : DEVOTO CARNICERO, MARÍA ALEJAN
    • Nª de pàgines : 192
    • Col·lecció : MEDICINAS COMPLEMENTARIAS
    • Nº de col·lecció : 11
    • Any d'edició : 1999
    En la medicina tradicional china, el cuerpo humano es el espejo del universo, sus elementos constituyentes son los mismos que se encuentran en la naturaleza (el fuego, el agua, la tierra, el metal y la madera) y está sujeto a las mismas leyes que gobiernan a ésta. El principio que rige tanto el microcosmos humano como el macrocosmos externo es el Tao.Este libro ofrece al lector una excelente introducción a los textos y conceptos fundamentales de la medicina tradicional china, desde la acupuntura y el uso de hierbas medicinales hasta el chi-kung (chikung o qigong) y la meditación. Su autor ha sabido conjugar el rigor con un estilo divulgativo fácil de entender que pone al alcance de cualquier lector las claves para entender la salud y la enfermedad de forma diferente a como las enfoca la medicina occidental.En la medicina tradicional china, el médico actúa más bien como un maestro, que enseña a su paciente a mantener su salud, a prolongar su vida y a disfrutar de la felicidad. Su visión de la salud engloba tanto la prevención de enfermedades físicas, como mentales.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades