• CONTESTANDO A SUS PREGUNTAS SOBRE EL MAGNESIO

    LAJUSTICIA, ANA MARÍA EDAF Ref. 9788441428812 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Si realmente supiéramos los beneficios del magnesio sobre nuestro organismo, nuestros huesos y nuestra mente, no dejaríamos pasar demasiado tiempo sin tomarlo día a día, la verdadera clave para mantener a raya las malditas enfermedades del siglo XXI: problemas cardiovasculares, osteoporosis, artrosi...
    Ancho: 150 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    No disponible
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-414-2881-2
    • Encuadernació : MobilPocket
    • Data d'edició : 14/10/2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LAJUSTICIA, ANA MARÍA
    • Nª de pàgines : 176
    • Col·lecció : BIBLIOTECA ANA MARÍA LAJUSTICIA
    • Any d'edició : 0
    Si realmente supiéramos los beneficios del magnesio sobre nuestro organismo, nuestros huesos y nuestra mente, no dejaríamos pasar demasiado tiempo sin tomarlo día a día, la verdadera clave para mantener a raya las malditas enfermedades del siglo XXI: problemas cardiovasculares, osteoporosis, artrosis? En este libro Ana María Lajusticia da respuesta a todas esas preguntas que nos hacemos una y otra vez, pero que nadie sabe responder o no de forma precisa y detallada, desterrando mitos y dando luz a tantos y tantos aspectos desconocidos Es un elemento tan esencial en nuestra dieta y en nuestra vida que conviene tengamos presentes cada una de las siguientes cuestiones y leamos con atención los beneficios sobre su consumo. ¿Para qué es bueno tomar magnesio con colágeno? ¿Qué provoca la carencia de magnesio en el sistema nervioso? ¿Cuál es la relación entre la falta de magnesio y los infartos de miocardio? ¿Es conveniente tomar magnesio durante el embarazo y la lactancia? Preguntas clave para el siglo XXI, respondidas desde la claridad y el rigor, desde donde vivir mejor y más tiempo debería ser una imposición y no un sueño.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades