• SEPTIMA LLAVE, LA

    LOPEZ ALONSO, RAFAEL CORONA BOREALIS Ref. 9788415306658 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Durante milenios, la espiritualidad del ser humano se ha cimentado en tradiciones y en percepciones de la realidad, fabricadas a partir de creencias no comprobadas, apoyadas en ritos cargados de simbolismo que se valen de pensamientos, de recitaciones, de gestos y de movimientos, cuya función no es ...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15306-65-8
    • Data d'edició : 01/10/2011
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : LOPEZ ALONSO, RAFAEL
    • Nª de pàgines : 258
    • Col·lecció : ORO
    • Any d'edició : 2011
    Durante milenios, la espiritualidad del ser humano se ha cimentado en tradiciones y en percepciones de la realidad, fabricadas a partir de creencias no comprobadas, apoyadas en ritos cargados de simbolismo que se valen de pensamientos, de recitaciones, de gestos y de movimientos, cuya función no es otra que ser la representación de algo, tal como en una obra de teatro, situaciones de la vida de este mundo son representadas. Es la hora en la que el teatro cae. La humanidad en masa está llamada a saltar de la órbita de la creencia a la órbita de la Experiencia. Estamos ante el ocaso de una humanidad afín a una era y el amanecer de otra nueva. He aquí un Secreto que de manera sigilosa ha ido pasando de custodio en custodio a lo largo de los siglos. Y este es el tiempo en que ha de ser compartido públicamente

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades