• SINCRONITZA LA TEVA VIDA!

    ALBERT, JUNA B EDICIONS Ref. 9788466650519 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Repta el teu cervell, sincronitza la teva vida, i la teva satisfacció i el teu benestar augmentaran de manera increïble! Un sastre es va enfadar molt amb el seu client perquè li va dir que no se sentia còmode portant el vestit que li havia fet. El sastre li insistia que l#hi havia fet a mida. Qui d...
    Dimensions: 230 x 150 x 10 cm Peso: 250 gr
    No disponible
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-666-5051-9
    • Data d'edició : 01/03/2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ALBERT, JUNA
    • Nª de pàgines : 216
    • Col·lecció : NB NO FICCION
    • Any d'edició : 2012

    Repta el teu cervell, sincronitza la teva vida, i la teva satisfacció i el teu benestar augmentaran de manera increïble!

    Un sastre es va enfadar molt amb el seu client perquè li va dir que no se sentia còmode portant el vestit que li havia fet. El sastre li insistia que l#hi havia fet a mida. Qui de tots dos tenia raó?

    Acostumem a «dur vestits» que no ens afavoreixen gens, i ens els posem només perquè estem condicionats a fer-ho i perquè hem caigut a les rutines, bloqueigs i paranys mentals que ens imposa la raó, el nostre hemisferi esquerre, tradicionalment, l'hemisferi més venerat a l'Occident.

    Si vols sentir-te còmode en el «teu» vestit o, millor encara, ser capaç de crear-lo tu mateix, has d'aprendre a sentir les «teves» mides i valorar allò que et suggereixi el teu hemisferi dret, el gran desconegut. La felicitat, el benestar, se senten. No endebades Einstein sabia si les seves intuïcions eren bones quan se les notava al cos. El canvi, la innovació, són possibles quan som capaços de «jugar» amb la realitat i desafiar, mitjançant la imaginació pròpia de l'hemisferi dret, els coneixements adquirits.

    L'hemisferi dret es desenvolupa explorant, integrant, actuant. En aquest llibre aprendràs com sincronitzar els teus hemisferis per obtenir uns resultats més bons i un grau de satisfacció més elevat.

    «Sincronitza la teva vida! és un gran llibre, una obra que sap aplicar els coneixements actuals sobre el funcionament del cervell per millorar no tan sols el nostres benestar físic, sinó sobretot la nostra manera de viure bé.»
    Dr. Mario Alonso Puig, autor del bestseller 'Reinventar-se'

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades