• COMO HACER EL MANUAL DE CALIDAD SEGUN LA NUEVA ISO 9001:2000

    GOMEZ FRAILE, FERMIN FUNDACION CONFEMETAL FC Ref. 9788496169418 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Muchos sin duda serán los libros, artículos y documentos diversos que han llegado a sus manos desde hace unos años y que ha leído con interés referentes a los sistemas de calidad y a sus documentos, en particular al Manual de Calidad. Sin embargo, quizás se esté planteando algunas preguntas y consid...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 360 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    17,88 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96169-41-8
    • Data d'edició : 01/05/2005
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : GOMEZ FRAILE, FERMIN
    • Nª de pàgines : 192
    • Col·lecció : CALIDAD
    • Any d'edició : 2005
    Muchos sin duda serán los libros, artículos y documentos diversos que han llegado a sus manos desde hace unos años y que ha leído con interés referentes a los sistemas de calidad y a sus documentos, en particular al Manual de Calidad. Sin embargo, quizás se esté planteando algunas preguntas y consideraciones sencillas o no tan sencillas a las que difícilmente estos documentos le dan contestación.



    Por ejemplo: ¿Es difícil hacer un Manual? ¿Qué grado de complicación tiene? ¿Qué debo incluir y qué no debo incluir y por qué? ¿Cómo le doy la estructura adecuada? Etcétera.



    Los autores de este libro que tiene en sus manos pretenden ayudar a que estos problemas no supongan obstáculos insalvables y produzcan desánimo en el tejido empresarial. Para ello han elegido el sistema de calidad por excelencia, el más extendido, desarrollado y aplicado en todo el mundo y, particularmente, en la Unión Europea, el sistema ISO 9000, adaptado a la nueva versión de la norma ISO 9001:2000.



    Han creado una empresa ficticia, HKL, y a ella la han puesto a diseñar y plasmar documentalmente un sistema de calidad ISO 9001 (adaptado a la versión 2000). El manual de calidad resultante es el que se incluye en este libro. Es un manual general pero real, que les darán pautas, ideas y métodos para desarrollar el suyo propio.



    Además se ha incluido una explicación previa a cada capítulo que trata de dar las claves de su desarrollo y de la mayoría de sus porqués.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades