• MARIA ROSA

    GUIMERA, ANGEL ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970564 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Una visió renovada d'una de les grans obres d'Àngel Guimerà. Maria Rosa, un clàssic actual Maria Rosa és una de les obres capitals d'Àngel Guimerà, al costat de Terra baixa (també en aquesta col·lecció) i Mar i cel. Estrenada el 1894 va tenir un èxit immediat. Els protagonistes són un grup de trebal...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    8,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96970-56-4
    • Data d'edició : 01/06/2008
    • Idioma : Catalán
    • Autors : GUIMERA, ANGEL
    • Nª de pàgines : 152
    • Col·lecció : ANGLE LECTOR
    • Nº de col·lecció : 6
    • Any d'edició : 2008
    Una visió renovada d'una de les grans obres d'Àngel Guimerà.
    Maria Rosa, un clàssic actual
    Maria Rosa és una de les obres capitals d'Àngel Guimerà, al costat de Terra baixa (també en aquesta col·lecció) i Mar i cel. Estrenada el 1894 va tenir un èxit immediat.
    Els protagonistes són un grup de treballadors d'una carretera. L'assassinat del capatàs va portar l'Andreu, el marit de la Maria Rosa, a la presó de Ceuta, on finalment mor. Marçal, que sempre s'ha estimat la Maria Rosa, aconsegueix enamorar-la i casar-s'hi, però unes revelacions desencadenaran la tragèdia.
    Obra d'una gran intensitat dramàtica, Maria Rosa combina un triangle amorós amb qüestions més socials i realistes (el món del treball, el lloc de les dones, el pes de l'Església...), però, per damunt de tot, destaquen els personatges de Maria Rosa i Marçal, enduts per la força incontrolable de la passió.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades