• TORN DE LA TORNA, EL

    AAVV EDICIONS 62 Ref. 9788429758863 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Per primera vegada, cinc dels set membres d'Els Joglars que, amb l'ajuda tècnica de l'Abdó Martí, van crear i portar a l'escenari el muntatge de La Torna (1977) -Elisa Crehuet, Ferran Rañé, Gabi Renom, Andreu Solsona i Arnau Vilardebò- narren els esdeveniments en torn el naixement del grup, la creac...
    Ancho: 225 cm Largo: 153 cm Peso: 318 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-5886-3
    • Data d'edició : 01/11/2006
    • Idioma : CAT
    • Autors : AAVV
    • Nª de pàgines : 176
    • Col·lecció : NO FICCIÓ
    • Any d'edició : 2006
    Per primera vegada, cinc dels set membres d'Els Joglars que, amb l'ajuda tècnica de l'Abdó Martí, van crear i portar a l'escenari el muntatge de La Torna (1977) -Elisa Crehuet, Ferran Rañé, Gabi Renom, Andreu Solsona i Arnau Vilardebò- narren els esdeveniments en torn el naixement del grup, la creació col·lectiva, el Consell de Guerra, la campanya de solidaritat, la presó, l'exili, i el progressiu distanciament d'en Boadella. Volen donar el seu punt de vista d'uns fets que massa sovint han estat reescrits i tergiversats.Ara, gairebé trenta anys després d'aquell primer judici, sis artistes escènics han hagut de tornar als tribunals per querellar-se contra Albert Boadella, que menyspreant feina i memòria, s'ha autoproclamat únic autor del llibret, i ha oblidat que aquesta obra col·lectiva els va dur, també a ells, a un Consell de Guerra, la presó i l'exili. Tips d'aquesta actitud, cinc Joglars aclareixen per escrit els fets que va viure cadascú. Llums i ombres els retraten. Elisa Crehuet, Ferran Rañé, Gabi Renom, Andreu Solsona i Arnau Vilardebò, tots cinc formaven part el 1977 del grup teatral Els Joglars que va crear i interpretar l'espectacle La Torna. Des d'aleshores ençà tots ells han dut a terme diferents projectes dins el món del teatre i altres arts.Les periodistes Rosa Díaz i Mont Carvajal han coordinat l'obra. I redactant i aclarint algun dels continguts quan calia, han transcrit i ordenat tot el material escrit, sonor i gràfic, que cinc Joglars, autors i autores, els han facilitat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades