• WORDPRESS

    CREA, ADMINISTRA Y PROMOCIONA TU BLOG

    FERNANDEZ, MARIA AMOR RC LIBROS Ref. 9788494180118 Ver otros productos del mismo autor
    ¿Lleva usted tiempo dándole vueltas a la idea de crear su propio blog en el que poder verter sus opiniones y/o experiencia profesional? ¿Le gustaría tener su propia página web pero no tiene conocimientos de programación y diseño gráfico?No desespere, tiene en sus manos la solución, porque WordPress ...
    Dimensions: 170 x 230 x 12 cm Peso: 400 gr
    Últimes unitats
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-941801-1-8
    • Encuadernació : MobilPocket
    • Data d'edició : 03/12/2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : FERNANDEZ, MARIA AMOR
    • Nª de pàgines : 228
    • Any d'edició : 0
    ¿Lleva usted tiempo dándole vueltas a la idea de crear su propio blog en el que poder verter sus opiniones y/o experiencia profesional? ¿Le gustaría tener su propia página web pero no tiene conocimientos de programación y diseño gráfico?
    No desespere, tiene en sus manos la solución, porque WordPress es un software libre y gratuito que le permitirá crear y gestionar sitios web de aspecto profesional.
    Con la ayuda de este libro aprenderá a:
    Instalar WordPress en su equipo.
    Crear y administrar un blog profesional.
    Sacarle el máximo rendimiento, optimizarlo y personalizarlo.
    Posicionarlo en los mejores buscadores y promocionarlo.
    Rentabilizarlo económica y profesionalmente.
    Crear y diseñar su propia tienda on-line gracias a las herramientas avanzadas y los numerosos plugins que le ofrece este potente sistema de gestión de contenido CMS.
    El libro también le mostrará una serie de trucos imprescindibles con los que podrá publicar artículos interesantes y aumentar su audiencia.
    Un manual imprescindible para todo aquel que quiera abrir su propio blog o tienda on-line.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades