• WINDOWS PHONE 7.5 PROGRAMACIO

    WILDERMUTH, SHAWN ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441531697 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Nadie espera que Windows Phone supere a Android o a iOS de forma inmediata, sin embargo muchos coinciden que será protagonista en el futuro próximo. La llegada al mercado de dispositivos de reconocidas marcas, que ya trabajan con este sistema operativo, implicará su consolidación definitiva. Windo...
    Dimensions: 230 x 180 x 24 cm Peso: 713 gr
    No disponible
    46,40 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-3169-7
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : WILDERMUTH, SHAWN
    • Traductors : GÓMEZ BLANCO, JOSÉ LUIS
    • Nª de pàgines : 432
    • Col·lecció : PROGRAMACIÓN
    • Any d'edició : 2012
    Nadie espera que Windows Phone supere a Android o a iOS de forma inmediata, sin embargo muchos coinciden que será protagonista en el futuro próximo. La llegada al mercado de dispositivos de reconocidas marcas, que ya trabajan con este sistema operativo, implicará su consolidación definitiva.

    Windows Phone 7.5 es una versión actualizada, denominada Mango, cuyo lema es " El usuario primero " . Permite crear magníficas aplicaciones basadas en la experiencia del usuario como es el caso de las aplicaciones Metro, que interactúan en la pantalla por medio de ventanas vivas.

    Este libro describe todos los aspectos básicos y contiene ejemplos ilustrados con código. El ritmo progresivo permite trabajar en aplicaciones completas y ejercitar sus conocimientos con sofisticadas técnicas. Tiene en sus manos una guía excepcional para crear potentes aplicaciones para móviles, de gran atractivo visual y que aprovechan al máximo las prestaciones de la plataforma de Microsoft.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades