• JOCS DE GUERRA COSES D'INFANTS

    DIVERSOS LA QUADRIGA Ref. 9788493428136 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    'Jocs de Guerra, cosa d'intants', vol mostrar a la nostra societat, a través dels relats i dels dibuixos dels nens i nenes que han estat soldats o que han hagut de fugir, víctimes del conflicte, que la guerra afecta en primer lloc a les dones i als infants. Aquests infants i joves en algun moment al...
    Dimensions: 230 x 139 x 4 cm Peso: 170 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    10,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-934281-3-6
    • Data d'edició : 01/10/2007
    • Idioma : CAT
    • Autors : DIVERSOS
    • Ilustradors : DIVERSOS
    • Nª de pàgines : 64
    • Col·lecció : N/D
    • Any d'edició : 2007
    'Jocs de Guerra, cosa d'intants', vol mostrar a la nostra societat, a través dels relats i dels dibuixos dels nens i nenes que han estat soldats o que han hagut de fugir, víctimes del conflicte, que la guerra afecta en primer lloc a les dones i als infants. Aquests infants i joves en algun moment al llarg del conflicte han estat acollits al Centre Gonfreville dins el programa d'acollida de joves que porta a terme Fundation Akwaba Côte d'Ivoire en col·laboració amb l'UNICEF.

    Són les nenes les que sovint reben les majors i més greus conseqüències: violacions, SIDA i altres malalties de transmissió sexual, fills no desitjats i rebuig social de la família i dels seus poblats.

    Són els nens els que es converteixen en petits soldats a través d'addiccions a drogues o per un simple plat de menjar.

    I tanmateix són les dones les que sovint protegeixen a la família, fugen amb els nens i s'encarreuen del seu sosteniment, quan el país es desmunta al seu voltant.

    Amb aquesta obra volem denunciar i incitar a la conscienciació social de la població catalana i, especialment, a la nostra joventut, d'aquests conflictes oblidats i de la situació dels més desemparats: els infants i les dones.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades