• OBRAS SELECTAS

    ESCRITOS BREVES ; CÁNTICO ESPIRITUAL ; LLAMA DE AMOR VIVA

    SAN JUAN DE LA CRUZ BIBLIOTECA DE AUTORES CRISTIAN Ref. 9788479144289 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    San Juan de la Cruz, Doctor de la Iglesia, es todo él lo más selecto de la vida espiritual. De sus escritos nos atrevemos a presentar esta selección. Cuatro son sus obras de mayor alcance: "Subida del Monte Carmelo", "Noche oscura", "Cántico espiritual", "Llama de amor viva", con sus respectivos com...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 370 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,76 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7914-428-9
    • Data d'edició : 01/05/1999
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : SAN JUAN DE LA CRUZ
    • Nª de pàgines : 336
    • Col·lecció : CLÁSICOS DE ESPIRITUALIDAD
    • Nº de col·lecció : 10
    • Any d'edició : 1999
    San Juan de la Cruz, Doctor de la Iglesia, es todo él lo más selecto de la vida espiritual. De sus escritos nos atrevemos a presentar esta selección. Cuatro son sus obras de mayor alcance: "Subida del Monte Carmelo", "Noche oscura", "Cántico espiritual", "Llama de amor viva", con sus respectivos comentarios, que el santo concluyó únicamente en el Cántico. Presentamos aquí dos: Cántico y Llama, que forman la más bella, inteligible y completa exposición del vuelo del alma a la unión con Dios. Además de su inmenso valor religioso, en todo el mundo se admira y gusta la poesía de estas obras cumbres de la literatura universal. Esta edición va precedida de los "Escritos breves": Las poesías completas del santo y Dichos de luz y amor, que son «una especie de comprimidos ascético-místicos ?en frase del P. Silverio?, fruto condensado de principios doctrinales y experiencias maduras». Selección accesible a todo lector, tesoro divino y humano que merece ser tenido junto a las Sagradas Escrituras.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades