• DAEMONIACUM

    TRATADO DE DEMONOLOGÍA

    FORTEA, JOSE A BELACQUA Ref. 9788495894090 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Diablo, Satán, Belcebú, Lucifer...son algunos de los nombres que recibe el Príncipe de las Tinieblas. Siempre presente en la sociedad, ya sea a través del culto que le profesan sus adeptos o mediante la posesión diabólica que experimentan ciertas personas, han origiando uno delos más atrayentes foco...
    Ancho: 145 cm Largo: 211 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95894-09-0
    • Data d'edició : 01/01/2002
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : FORTEA, JOSE A
    • Nª de pàgines : 304
    • Col·lecció : ARS VIVENDI
    • Nº de col·lecció : 6352
    • Any d'edició : 2002
    Diablo, Satán, Belcebú, Lucifer...son algunos de los nombres que recibe el Príncipe de las Tinieblas. Siempre presente en la sociedad, ya sea a través del culto que le profesan sus adeptos o mediante la posesión diabólica que experimentan ciertas personas, han origiando uno delos más atrayentes focos de interés para los hombres de todos los tiempos.

    Su misterio y realidad ha permanecido secularmente escondido entre lo oculto y lo porhibido. Pero, ¿existe verdaderamente el demonio? ¿Cómo se desarrolla en la sociedad? ¿Qué proceso lleva a uno a convertirse en un adorador del Diablo? ¿En qué cree un adorador de Satanás? ¿Cuáles son los ritos satánicos?

    Daemoniacum abre la puerta para el conocimiento y la aproximación a la verdad del ángel caído. Nos muestra las distintas vertientes del culto satánico, el proceso de conversión de un adorador y los cauces que la iglesia establece para su diagnosis y tratamiento mediante el exorcismo.

    Una investigación seria, precisa y directa con numerosas referencias a experiencias reales por parte del autor, experto demonólogo de la diócesis de Alcalá de Henares.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades