• BURERRA COMPRIMIDA POEMES SATIRICS

    BOLUFER, SALVADOR BULLENT Ref. 9788489663404 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Salvador Bolufer i Femenia, va nàixer a Pego, la Marina Alta, l'any 1953. De dilatada trajectòria dintre del món de la faràndula, ha realitzat nombroses creacions per espectacles teatrals, musicals i radiofòniques, entre les quals destaca l'originalitat dels programes que ha produït per a Ràdio Pego...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 202 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    10,82 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-89663-40-4
    • Data d'edició : 01/07/1999
    • Idioma : Catalán
    • Autors : BOLUFER, SALVADOR
    • Ilustradors : L?APÒSTATA, FLORIANO
    • Nª de pàgines : 176
    • Col·lecció : ALTRES
    • Any d'edició : 1999
    Salvador Bolufer i Femenia, va nàixer a Pego, la Marina Alta, l'any 1953. De dilatada trajectòria dintre del món de la faràndula, ha realitzat nombroses creacions per espectacles teatrals, musicals i radiofòniques, entre les quals destaca l'originalitat dels programes que ha produït per a Ràdio Pego en dues etapes distintes (1985-89 i 1993-96), així com singulars elaboracions literàries i posades en escena de les ambaixades de Moros i Cristians a Pego els anys 1989 i 1997.
    Amant impenitent de la sàtira poètica rimada en consonant, arriba sempre a les seues conclusions per la via de l'absurd mitjançant una rara composició química que ell mateix ha definit com a burrera.
    Una selecció de poemes extrets de les obres abans esmentades ha estat comprimida i aglutinada en aquesta publicació batejada com a Burrera comprimida (burrera per part de pare i comprimida per part de mare).
    Tomàs Llopis i Carles Mulet, professors i escriptors, en temps de lleure formen una satírica parella putativa de fet batejada amb el pseudònim de La Fam & Les Ganes de Menjar (La Fam per part de pare i Les Ganes de Menjar per part de mare) que ha col?laborat als periòdics El Poble de la Marina i Canfali. Ara mateix, la parella viu de renda.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades