• CANTAR DEL AGUA, OTRA FORMA DE PESCAR A MOSCA, EL

    ROQUES, GUY TUTOR, S.A. Ref. 9788479024796 Ver otros productos del mismo autor
    En El cantar del agua Guy Roques ha querido transmitir una suma de conocimientos y pensamientos acumulados durante cuarenta años de viajes de pesca. En la primera parte, Moscas Atrás, nos relata algunos recuerdos importantes de su pasado que evolucionan hacia una meditación muy personal y original y...
    Ancho: 165 cm Largo: 225 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    11,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7902-479-6
    • Data d'edició : 01/11/2004
    • Idioma : CAS
    • Autors : ROQUES, GUY
    • Nª de pàgines : 192
    • Any d'edició : 2004
    En El cantar del agua Guy Roques ha querido transmitir una suma de conocimientos y pensamientos acumulados durante cuarenta años de viajes de pesca. En la primera parte, Moscas Atrás, nos relata algunos recuerdos importantes de su pasado que evolucionan hacia una meditación muy personal y original ya que Guy, tuvo la idea de inspirarse en temas mitológicos como El Mito de Sísifo o el Mito de Proteo. En la segunda parte, Cuentos de la Orilla, el lector se preguntará hasta qué punto lo que descubre es ficción o realidad. Leyendo con calma entre renglones aparecen las soluciones de estos crucigramas literarios. La tercera parte, Taller de Invierno, es significativa de una gran ciencia de la pesca. Será muy difícil que los mosqueros, hasta los más veteranos, no aprendan algo. En la cuarta parte, Nuevos Horizontes, Guy nos cuenta algunos de sus viajes por el mundo. Además de ofrecer una base de datos imprescindible al que quiera emprender un viaje de pesca, este final expresa, poéticamente en algunos textos, una amplitud de miras que sólo los horizontes y ríos desconocidos pueden infundir.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades