• SANG O AMOR

    LEON, DONNA EDICIONS 62 Ref. 9788429774269 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La cantant d’òpera Flavia Petrelli interpreta Tosca a l’emblemàtic teatre La Fenice de Venècia. L’èxit rotund ha despertat l’admiració dels fans i les flors inunden el camerino de la soprano. Tot indica, però, que un d’ells ha traspassat la línia que separa un seguidor inofensiu d’un fanàtic obsessi...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    No disponible
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-7426-9
    • Data d'edició : 01/02/2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : LEON, DONNA
    • Traductors : NÚRIA PARÉS SELLARÉS
    • Nª de pàgines : 304
    • Col·lecció : EL BALANCÍ
    • Any d'edició : 2015
    La cantant d’òpera Flavia Petrelli interpreta Tosca a l’emblemàtic teatre La Fenice de Venècia. L’èxit rotund ha despertat l’admiració dels fans i les flors inunden el camerino de la soprano. Tot indica, però, que un d’ells ha traspassat la línia que separa un seguidor inofensiu d’un fanàtic obsessionat. A banda d’un excèntric regal realment car, sembla que segueix de ben a prop tots els moviments de la cantant per la ciutat. I el que és pitjor: tot fa pensar que és ell qui està al darrera d’una sèrie d’atacs patits per amics i persones de l’entorn de la diva. Només és qüestió de temps que el comissari Guido Brunetti, vell amic de la infantesa que ja ha ajudat a la soprano en altres ocasions, posi a tot l’equip al seu servei.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades