• DELICIOSA NATURA

    UN MÓN D'AVENTURES COMESTIBLES PER DESCOBRIR FLORS, HERBES I FRUITS SILVESTRES

    ESTÉVEZ I CASABOSCH, MARC COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788490341414 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Una festa gastronòmica en ruta. Un rebost carregat de bons aliments. Un viatge a la natura propera farcit d'experiències comestibles. Després de confessar-nos els secrets més ben guardats dels bolets en diversos llibres i seduir-nos amb Un hort per ser feliç, l'autor torna a la càrrega amb una propo...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    21,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9034-141-4
    • Data d'edició : 01/10/2013
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ESTÉVEZ I CASABOSCH, MARC
    • Ilustradors : PLAY, JORDI
    • Nª de pàgines : 224
    • Col·lecció : ALTRES
    • Any d'edició : 2013
    Una festa gastronòmica en ruta. Un rebost carregat de bons aliments. Un viatge a la natura propera farcit d'experiències comestibles. Després de confessar-nos els secrets més ben guardats dels bolets en diversos llibres i seduir-nos amb Un hort per ser feliç, l'autor torna a la càrrega amb una proposta única i emocionant per descobrir-nos les seves plantes silvestres predilectes, posant en valor espècies saludables i medicinals, retrobant una part d'antiga saviesa avui caiguda en l'oblit. De les exquisides ortigues als espàrrecs del marge d'un camí. Castanyes, enciams de mar, pinyons, gerds, aranyons... Desenes d'herbes, flors i altres fruits preciosos que t'estan esperant, a punt perquè els aprofitis a la cuina i els assaboreixis al paladar.
    A les pàgines del llibre hi trobaràs notes per a la identificació i recol·lecció de cada espècie, juntament amb detalls de l'hàbitat, localització, propietats per a la salut i aplicacions gastronòmiques. Les rutes a peu mostren un calendari que et descobreix la millor època de l'any per sortir a la recerca i planificar les escapades.
    Amb 20 rutes comestibles per fer amb nens, tots els mapes que necessites i un munt de receptes saludables i originals!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades