• ANGEL PERDUT, L'

    SIERRA, JAVIER PLANETA (CATALÀ) Ref. 9788497082303 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Mentre treballa en la restauració del Pòrtic de la Glòria de Santiago de Compostel·la, Julia Álvarez rep una notícia devastadora: el seu marit ha estat segrestat en una regió muntanyosa del nord-est de Turquia. Sense voler-ho, la Julia es veurà immersa en una ambiciosa carrera per controlar dues ped...
    Ancho: 230 cm Largo: 150 cm Peso: 946 gr
    No disponible
    21,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9708-230-3
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/07/2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SIERRA, JAVIER
    • Traductors : HERNÁNDEZ I DE FUENMAYOR, PAU JOAN
    • Nª de pàgines : 552
    • Col·lecció : RAMON LLULL
    • Any d'edició : 2011
    Mentre treballa en la restauració del Pòrtic de la Glòria de Santiago de Compostel·la, Julia Álvarez rep una notícia devastadora: el seu marit ha estat segrestat en una regió muntanyosa del nord-est de Turquia. Sense voler-ho, la Julia es veurà immersa en una ambiciosa carrera per controlar dues pedres antigues que, sembla, permeten el contacte amb entitats sobrenaturals i per les quals estan interessats des d'una misteriosa secta oriental fins al president dels Estats Units.El millor Javier Sierra ens submergeix en un món on la història, la màgia, les tecnologies ancestrals i la ciència d'avantguarda s'ajunten en un thriller tan evocador i documentat com original. Una obra que deixa enrere tots els convencionalismes del gènere, reinventant-lo i empenyent el lector a una aventura que no oblidarà."Totes les tradicions sagrades parlen de nosaltres i expliquen com vam ser condemnats a establir-nos en aquest món per culpa dels nostres mestissatges amb els humans. Som fills d'exiliats. Empestats. Vostès mateixos ens van assenyalar com la causa dels seus mals quan tot el que vam fer va ser impulsar la seva genètica per acostar-la a la nostra, i van inventar mites com els de Llucifer, Toth, Hermes, Enki o Prometeu per descriure'ns. D'una banda, us fascinen aquells personatges que van dur el coneixement al món, però de l'altra us terroritza que tard o d'hora es vulguin cobrar els seus favors d'alguna manera. Per això ens heu considerat dimonis. En el passat se'ns va perseguir acusant-nos de tota mena d'aberracions. Hem estat tractats d'heretges, mags, bruixes i fins i tot vampirs. I si molts, tradicionalment, ens hem refugiat en les ciències ocultes, és perquè va ser en elles on els nostres avantpassats van aconseguir disfressar el coneixement que van dur del seu lloc d'origen. Això explica per què la nostra presència en la Història és intermitent. Estàvem obligats a protegir aquella informació fins que la poguéssim comprendre de nou i fer-la servir per trucar a casa i demanar permís per tornar...".Podeu veure una entrevista sobre el llibre aquí 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades