• IMPERFECCIONISTES, ELS

    RACHMAN, TOM COLUMNA Ref. 9788466413237 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La redacció d'aquest diari anglès amb seu a Roma està poblada, com totes les redaccions, d'uns personatges estrafolaris, a vegades exasperants però sempre entranyables: la Kathleen, la redactora en cap, es recupera d'una traïció dins del seu matrimoni; l'Arthur, el redactor de necrològiques, pateix ...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-1323-7
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Idioma : Catalán
    • Autors : RACHMAN, TOM
    • Traductors : ROIG GIMÉNEZ, ESTHER
    • Nª de pàgines : 360
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    • Any d'edició : 2010
    La redacció d'aquest diari anglès amb seu a Roma està poblada, com totes les redaccions, d'uns personatges estrafolaris, a vegades exasperants però sempre entranyables: la Kathleen, la redactora en cap, es recupera d'una traïció dins del seu matrimoni; l'Arthur, el redactor de necrològiques, pateix una tragèdia personal que li canviarà la vida; l'Abbey, la cap de finances, veu com la seva vida laboral i amorosa s'entrecreuen de la manera més inesperada; i fora d'aquelles quatre parets, un freelance veterà que viu a París fa mans i mànigues per veure publicat el seu article, mentre que el nou corresponsal al Caire pateix les manipulacions despietades d'un reporterde guerra estrafolari amb un ego desmesurat. I ocult a l'ombra, trobem el nou director del diari, a qui preocupa més el Schopenhauer, el seu gos de raça, que no pas el destí del rotatiu.Amb les guerres d'Irak i d'Afganistan com a teló de fons, el canvi climàtic i Bin Laden encara amagat en algun lloc del món, el diari té molt material per omplir les seves columnes, però per al personal de la redacció, les històries de primera plana són les seves vides privades.Mentre l'era de les notícies impreses dóna pas a l'època d'Internet i la imperfecta tripulació del diari avança amb dificultats cap a un futur incert, a poc a poc anirem descobrint la fèrtil història del diari i la veritat sorprenent sobre les intencions del fundador milionari. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades