• LIBRO DE LOS MARGENES III. CONSTRUIR EN EL DIA A DIA, EL

    CONSTRUIR EN EL DÍA A DÍA

    JABES, EDMOND ARENA LIBROS Ref. 9788495897503 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Edmond Jabès murió el 2 de enero de 1991 y no tuvo tiempo de terminar su proyecto: el tercer Libro de los Márgenes:lo que acabatres veces comienzael libro es tresPalabras que encuentran eco, tal vez, en una fórmula tomada del primer párrafo de una de las más antiguas obras de la tradición mística ju...
    Ancho: 150 cm Largo: 220 cm Peso: 174 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    13,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95897-50-3
    • Data d'edició : 01/12/2006
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : JABES, EDMOND
    • Traductors : DÍEZ ZEARSOLO, BEGOÑA
    • Nª de pàgines : 86
    • Col·lecció : LIBROS DEL ULTIMO HOMBRE0019
    • Nº de col·lecció : 17
    • Any d'edició : 2006
    Edmond Jabès murió el 2 de enero de 1991 y no tuvo tiempo de terminar su proyecto: el tercer Libro de los Márgenes:
    lo que acaba
    tres veces comienza
    el libro es tres
    Palabras que encuentran eco, tal vez, en una fórmula tomada del primer párrafo de una de las más antiguas obras de la tradición mística judía, el Sefer Yetsira ?el libro de la Formación? «Dios ha creado Su mundo con tres libros: el Libro, el libro y el relato».
    Edmond Jabès seleccionó una serie de textos en vistas a la publicación de este tercer volumen, catorce, redactados al correr de los días durante sus últimos diez años.
    Inquietudes éticas y políticas, reflexiones y lecturas se entretejen. Como los dos primeros Libros de los Márgenes, éste también es «un libro lectura». En tanto que póstuma, esta obra ocupa un lugar singular. Y no obstante, un mismo hilo rojo la recorre. Hilo rojo que brinda a toda la obra de Jabès su coherencia y su continuidad hasta el vértigo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades