• RATAS

    CUATRO ESTACIONES ENTRE LOS VECINOS MENOS QUERIDOS DE NUEVA YORK, SU HISTORIA Y

    SULLIVAN, ROBERT ALBA EDITORIAL Ref. 9788484282518 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Nunca figura en los catálogos ilustrados del maravilloso reino animal. Se asocia con la inmundicia, el espanto, la peste, la mezquindad. Y, sin embargo, busca un hombre y encontrarás una rata? por ejemplo en Edens Alley, a pocas calles de Wall Street, a pocas manzanas del Ayuntamiento de Nueva York....
    Ancho: 150 cm Largo: 220 cm Peso: 470 gr
    No disponible
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8428-251-8
    • Data d'edició : 01/04/2005
    • Idioma : SPA
    • Autors : SULLIVAN, ROBERT
    • Traductors : CARMEN AGUILAR
    • Nª de pàgines : 336
    • Col·lecció : SUPERVIVENCIAS
    • Nº de col·lecció : 6132
    • Any d'edició : 2005
    Nunca figura en los catálogos ilustrados del maravilloso reino animal. Se asocia con la inmundicia, el espanto, la peste, la mezquindad. Y, sin embargo, busca un hombre y encontrarás una rata? por ejemplo en Edens Alley, a pocas calles de Wall Street, a pocas manzanas del Ayuntamiento de Nueva York. Robert Sullivan encontró en ese callejón apenas transitado el hábitat ideal de la rata urbana, y lo convirtió escrupulosa y pacientemente en un observatorio natural durante las cuatro estaciones de un año que la fatalidad quiso que fuera el de la destrucción del World Trade Center. El callejón nos recuerda desde curiosas diversiones decimonónicas como las peleas de perros y ratas hasta acciones políticas como la huelga de inquilinos de Harlem. Y nos revela, por supuesto, un oficio tan indispensable como poco o nada conocido: el de los técnicos de control de plagas. Este insólito elenco de oscuros pero magníficos personajes hace de Ratas una peculiar y apasionante guía histórica de la ciudad de Nueva York que refleja, por lo demás, la historia de todas las ciudades.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades