• REINO MAGICO DE ARTURO, EL

    EXCALIBUR, EL GRIAL, LANZAROTE, GINEBRA-- LA LEYENDA AL COMPLETO

    GRACIA, JOSE IGNACIO ESFERA DE LOS LIBROS Ref. 9788497348478 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Arturo, el rey por antonomasia; Lanzarote del Lago el guerrero invencible; Ginebra, la reina más bella; Perceval, el caballero perfecto; Mordred, el enigmático y oscuro enemigo; Merlín, el mago misterioso y último de los grandes druidas... Todos ellos son personajes inmortales de la literatura occid...
    Peso: 425 gr
    No disponible
    21,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9734-847-8
    • Data d'edició : 01/06/2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GRACIA, JOSE IGNACIO
    • Nª de pàgines : 432
    • Col·lecció : HISTORIA DIVULGATIVA
    • Any d'edició : 2009
    Arturo, el rey por antonomasia; Lanzarote del Lago el guerrero invencible; Ginebra, la reina más bella; Perceval, el caballero perfecto; Mordred, el enigmático y oscuro enemigo; Merlín, el mago misterioso y último de los grandes druidas... Todos ellos son personajes inmortales de la literatura occidental. Junto a Camelot, Excalibur, la Mesa Redonda y el Santo Grial, constituyen una épica leyenda que aún hoy fascina a todos.






    Esta obra nos sumerge en el mundo mágico y legendario del reino de Arturo, el mítico monarca bretón al que trovadores y poetas dejaron inmerso en las nieblas de Avalón, en las brumas de la historia. José Ignacio Gracia Noriega desgrana todos los personajes y sus grandes hazañas y aporta nueva luz sobre el mito.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades