• INFORME DE JUDEA, EL

    DANDO COLLINS, STEPHEN GRIJALBO Ref. 9788425340987 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El magistrado Julio Varro viaja hasta Judea cuarenta años después de la muerte de Jesús, con la peligrosa misión de demostrar que este jamás resucitó. Su informe confidencial podría cambiar el curso de la historia. Provincias romanas de Siria y Judea. En el año 71 de nuestra era, Roma ha conseguido...
    Ancho: 155 cm Largo: 237 cm Peso: 739 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-253-4098-7
    • Data d'edició : 01/03/2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DANDO COLLINS, STEPHEN
    • Traductors : GARÍ PUIG, FERNANDO
    • Nª de pàgines : 496
    • Col·lecció : GRIJALBO-NOVELA HISTORICA
    • Nº de col·lecció : 8847
    • Any d'edició : 2007
    El magistrado Julio Varro viaja hasta Judea cuarenta años después de la muerte de Jesús, con la peligrosa misión de demostrar que este jamás resucitó. Su informe confidencial podría cambiar el curso de la historia.
    Provincias romanas de Siria y Judea. En el año 71 de nuestra era, Roma ha conseguido sofocar la revuelta judía pero un núcleo de insurrectos, conocidos como los nazarenos, amenaza al Imperio. Para acabar con ellos el poder romano abre una investigación: el magistrado Julio Varro debe indagar sobre la muerte de Jesús el nazareno, que supuestamente resucitó tras ser crucificado en Jerusalén cuarenta años atrás. La reconstrucción no resulta fácil: gran parte de los testigos también han muerto y son muchos los interesados en que el informe no llegue nunca a Roma. Pero el magistrado está dispuesto a seguir hasta el final y esclarecer si la resurrección de Jesús fue obra del poder divino o una mera leyenda al servicio del poder humano.
    Dando-Collins sumerge al lector en un momento crucial de la historia: los primeros pasos de una religión destinada a convertirse en universal. Y ello en una extraordinaria novela de intriga histórica que hipnotiza y desasosiega.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades