• INSOLIT SOMNI, INSOLITA VERITAT

    LA MERAVELLOSA LLEGENDA DE L'INTRÈPID AERONAUTA DON JOAQUÍN DE LA CANTOLLA

    BOSCH, LOLITA EMPURIES Ref. 9788497872157 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    "Cantolla, simplement, és un home amb fe. Cantolla no dubta. Cantolla no pensa que les coses s?aconsegueixin gràcies a la sort. Cantolla no tem. Cantolla somia i es lleva un matí i va a parlar amb el President de la República. Convençut. Cantolla li proposa això: construir un segon pis a la ciutat. ...
    Ancho: 201 cm Largo: 135 cm Peso: 185 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    12,85 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9787-215-7
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/09/2007
    • Idioma : CAT
    • Autors : BOSCH, LOLITA
    • Nª de pàgines : 96
    • Col·lecció : EMPURIES NARRATIVA
    • Any d'edició : 2007
    "Cantolla, simplement, és un home amb fe. Cantolla no dubta. Cantolla no pensa que les coses s?aconsegueixin gràcies a la sort. Cantolla no tem. Cantolla somia i es lleva un matí i va a parlar amb el President de la República. Convençut. Cantolla li proposa això: construir un segon pis a la ciutat. Un segon pis de globus aerostàtics que es lligaran al món amb àncores gegants. Com si el món fos un lloc quiet, pensa el president. I només pensa això. Després escoltarà el somni de Cantolla: àncores gegants que penjaran del cel com si els globus fossin vaixells i el mar un lloc estàtic. Àncores amb argolles que es clavaran als parcs i als jardins de la ciutat. Una ciutat que flotarà al damunt de la ciutat quieta. Això li proposa Cantolla al president: fer una ciutat que no pesi. Una ciutat als núvols. Una ciutat falsa."

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades