• DOS GERMANS ASIMETRICS I ALTRES CONTES

    9È PREMI DE NARRATIVA CURTA PER INTERNET TINET (PREMIS LITERARIS CIUTAT DE TARRA

    OLIVAN, LLUIS I ALTRES COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788497911825 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Aquest llibre recull el conte premiat en el 9è Premi de narrativa curta per Internet Tinet (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2005), el conte que va rebre una menció especial del jurat i una selecció dels millors relats que s'hi van presentar, els autors dels quals són: Lluís Oliván Sibat, Jaume ...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    No disponible
    9,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9791-182-5
    • Data d'edició : 01/03/2006
    • Idioma : CATALA
    • Autors : OLIVAN, LLUIS I ALTRES
    • Nª de pàgines : 96
    • Col·lecció : NARRATIVA
    • Nº de col·lecció : 52
    • Any d'edició : 2006
    Aquest llibre recull el conte premiat en el 9è Premi de narrativa curta per Internet Tinet (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2005), el conte que va rebre una menció especial del jurat i una selecció dels millors relats que s'hi van presentar, els autors dels quals són: Lluís Oliván Sibat, Jaume Calatayud Ventura, Núria Vila Mas, Josep Gironès Descarrega, Jaume Comas i Gras, David Figueres Felip, M. Pilar Cabrerizo Lahoz, Enric Camps Valero, Andreu Ballús Santacana, Mark Planellas i Witzsch, Joan Rebagliato Nadal, Carles Dordella Cayuelas, Jordi Tristany Trench, Jordi Dausà Mascort, Concepció Montserrat Jiménez Abril i Miquel Ribas Figueras.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades