• UNA HISTORIA DE LA VANGUARDIA

    HUERTAS, JOSEP MARIA ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496521179 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L'afer Galinsoga, les escoltes il·legals, els canvis d'orientació política, els conflictes amb altres diaris, les millors anècdotes... Un repàs crític a la història del diari més important del país Una història de 'La Vanguardia' Un diari de la importància i la trajectòria de La Vanguardia, amb ...
    Ancho: 140 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    16,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96521-17-9
    • Data d'edició : 01/02/2006
    • Idioma : CATALA
    • Autors : HUERTAS, JOSEP MARIA
    • Nª de pàgines : 256
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de col·lecció : 17
    • Any d'edició : 2006
    L'afer Galinsoga, les escoltes il·legals, els canvis d'orientació política, els conflictes amb altres diaris, les millors anècdotes...
    Un repàs crític a la història del diari més important del país
    Una història de 'La Vanguardia'
    Un diari de la importància i la trajectòria de La Vanguardia, amb 125 anys de vida, hauria de tenir un seguit de llibres sobre la seva història. Aquest és el primer que en dóna una visió completa. L'autor s'ha basat en estudis existents -alguns d'ells inèdits-, en el mateix diari, i en testimonis ben informats que prefereixen l'anonimat.
    En aquest llibre, Josep Maria Huertas revela les claus per entendre les directrius empresarials i la ideologia política canviants del rotatiu, el cas Galinsoga, l'afer de les escoltes il·legals, i el tarannà dels diferents directors, entre altres. El llibre s'estructura en onze capítols cronològics, des de 1881 quan va néixer com a diari del Partit Liberal, fins a l'any 2000, quan es produeix el darrer canvi, per ara, a la direcció.
    Huertas ha publicat altres llibres sobre periodisme: 200 anys de premsa diària a Catalunya (amb altres autors); Les tres vides de 'Destino' i 'Mirador', la Catalunya impossible (amb Carles Geli); El periodista entre la indefinició i l'ambigüitat; i El plat de llenties.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades