• MARINES I BOSCATGES

    APLEC DE NARRACIONS

    RUYRA, JOAQUIM EDICIONS 62 Ref. 9788429753608 Ver otros productos del mismo autor
    Tot al llarg del volum es deixa sentir el pes de l`experiència personal de l`autor i, sobretot, la presència palpable del paisatge i la vida marinera de Blanes; però, més enllà d`això, el que hi dóna unitat és, sens dubte, la capacitat suggestiva d`un estil de qualitat distingidíssima i sostinguda. ...
    Ancho: 131 cm Largo: 212 cm Peso: 291 gr
    No disponible
    11,10 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-5360-8
    • Data d'edició : 01/03/2004
    • Idioma : CATALA
    • Autors : RUYRA, JOAQUIM
    • Nª de pàgines : 272
    • Any d'edició : 2004
    Tot al llarg del volum es deixa sentir el pes de l`experiència personal de l`autor i, sobretot, la presència palpable del paisatge i la vida marinera de Blanes; però, més enllà d`això, el que hi dóna unitat és, sens dubte, la capacitat suggestiva d`un estil de qualitat distingidíssima i sostinguda. Això és el que va convertir Marines i boscatges en un èxit esclatant en el moment de la seva aparició, el 1903, i en va fer el model de prosa literària unànimement reconegut per les primeres generacions d`escriptors del segle XX. Avui, cent anys més tard, la Nova Biblioteca Selecta s`honora tornant a editar en la seva forma original el llibre més significatiu en la producció de Joaquim Ruyra, un dels més destacats prosistes catalans de tots els temps.Joaquim Ruyra (Girona, 1858-Barcelona, 1939) va estudiar Dret, però no va exercir mai d¿advocat, sinó que va dedicar-se al comandament del patrimoni familiar. La seva condició de propietari rural establert a Blanes (i més tard a Barcelona)li va permetre de conèixer a fons la vida i la llengua dels mariners i dels pagesos, que va convertir en els dos centres de la seva obra literària. Tots dos pols, el de mar i el de muntanya, es manifesten clarament en el títol i en el contingut de la seva obra cabdal, Marines i boscatges, apareguda el 1903 (i convertida, el 1920, en Pinya de rosa). La parada (1919) i Entre flames (1928) completen l¿obra narrativa de Ruyra, que també va conrear, però amb menys fortuna, la poesia, el drama i l¿assaig.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades