• CRUZ DE LA CENIZA, LA

    UN HOMBRE EN BUSCA DE UNA UTOPÍA EN LA EUROPA DE LUTERO

    ZABALETA,FRAN SUMA DE LETRAS Ref. 9788496463103 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Galicia, primavera de 1536. Tras una noche de tormenta, a la playa que baña los pies de la perdida abadía de Santa María de Oia arriban dos náufragos, un antiguo fraile y un chiquillo.El fraile es Baltasar Sachs, ex monje del Cister y hereje anabaptista, un hombre acuciado por el deseo de Dios que, ...
    Ancho: 150 cm Largo: 240 cm Peso: 970 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    21,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96463-10-3
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/08/2005
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : ZABALETA,FRAN
    • Nª de pàgines : 632
    • Col·lecció : SUMA DE LETRAS
    • Any d'edició : 2005
    Galicia, primavera de 1536. Tras una noche de tormenta, a la playa que baña los pies de la perdida abadía de Santa María de Oia arriban dos náufragos, un antiguo fraile y un chiquillo.





    El fraile es Baltasar Sachs, ex monje del Cister y hereje anabaptista, un hombre acuciado por el deseo de Dios que, como muchos de sus contemporáneos, se siente traicionado por una iglesia que predica la justicia y vive enfangada en el oropel.





    El chiquillo, Jean, es hijo de la condesa Françoise de Foix y, se rumorea, del que fue su amante durante muchos años, el rey Francisco I de Francia. Jean es buscado con ahínco por agentes de las principales cortes europeas.





    La novela cuenta las andanzas de Baltasar y de Jean, involuntarias marionetas de los poderosos, a través de una Europa arrasada por las guerras de religión.





    El emperador Carlos V, Francisco I de Francia, Garcilaso de la Vega, Lutero..., son algunos de los personajes que desfilan por las páginas de una novela que narra una historia inolvidable en el marco de unos hechos históricos sorprendentes.





    Acogida


    «Hay un poco de todo: aventuras, romances, persecuciones, asesinatos, guerras, venganzas, afán de poder, secuestros, violencia, sexo, historia? Los personajes están bien creados». Nani Arenas, La voz de Galicia .





    Crítica de La Voz de Galicia


    A la venta la 2ª edición

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades