• PEON DE REY

    FERNANDEZ, PEDRO JESUS DEBOLSILLO Ref. 9788495501493 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Un monje dominico, Raoul de Hinault, recibe el encargo de trasladarse a la corte de Toledo para ser recibido por el rey Alfonso X, quien ha previsto encomendarle una delicada misión secreta. Sin embargo, el tiempo transcurre en espera de audiencia y el monje se ve conminado a recorrer el Camino de S...
    Ancho: 180 cm Largo: 110 cm Peso: 266 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    8,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95501-49-3
    • Data d'edició : 01/06/2000
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : FERNANDEZ, PEDRO JESUS
    • Nª de pàgines : 512
    • Col·lecció : PUNTO DE LECTURA 39
    • Nº de col·lecció : 39
    • Any d'edició : 2000
    Un monje dominico, Raoul de Hinault, recibe el encargo de trasladarse a la corte de Toledo para ser recibido por el rey Alfonso X, quien ha previsto encomendarle una delicada misión secreta. Sin embargo, el tiempo transcurre en espera de audiencia y el monje se ve conminado a recorrer el Camino de Santiago, como un peregrino más, para investigar un asesinato en el que está envuelto uno de los leales del rey, Don Rodrigo García.


    Un libro de aventuras, un relato de suspense ambientado en plena Edad Media que cuenta como trasfondo con el apasionante paisaje histórico de la vida cotidiana del siglo XIII, una época de nuestro pasado cautivadora, visceral y mágica, que surgió de entre las cenizas de su vertiente legendaria.

    "Una mezcla estimulante de aventuras, historia, arte y pensamiento" EL País


    "Peón de Rey abre el cerrojo de un cofre pleno de tesoros: la España medieval." Universidad de México.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades