• DE PROFUNDIS Y OTROS ESCRITOS DE LA CARCEL

    WILDE, OSCAR DEBOLSILLO, EDICIONES Ref. 9788490324820 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    «La superficialidad es el vicio supremo.»Oscar WildeA principios de 1895 Oscar Wilde estaba en la cumbre de su carrera, pero en mayo de ese año, tras un escandaloso proceso, entró en prisión. Allí escribió De profundis, una epístola confesional que ilustra su proceso interior durante el encarcelamie...
    Dimensions: 190 x 125 x 17 cm Peso: 239 gr
    No disponible
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9032-482-0
    • Data d'edició : 01/05/2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : WILDE, OSCAR
    • Traductors : FEIXAS GUILLAMET MARIA PALMIRA;DE M
    • Nª de pàgines : 328
    • Col·lecció : CLÁSICA
    • Nº de col·lecció : 026216
    • Any d'edició : 2013
    «La superficialidad es el vicio supremo.»

    Oscar Wilde

    A principios de 1895 Oscar Wilde estaba en la cumbre de su carrera, pero en mayo de ese año, tras un escandaloso proceso, entró en prisión. Allí escribió De profundis, una epístola confesional que ilustra su proceso interior durante el encarcelamiento y uno de los textos más descarnados de la historia de la literatura. La presente edición incluye también -ofreciendo un marco contextual inédito en lengua española, apoyado en una magnífica introducción y una rica anotación- las cartas que Wilde escribió antes y después a su mujer, a sus amigos y a sus editores, así como a su amante, lord Alfred Douglas, alias Bosie, destinatario último de De profundis. Completa el volumen La balada de la cárcel de Reading, un revelador poema acerca de un hombre sentenciado a la horca.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades