• LAZOS DE HUMO

    IGLESIAS, MARIA PLANETA Ref. 9788499980362 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La historia de Adam Cassidy es un secreto a voces: él, enigmático náufrago, desapareció después de dejar en la aldea cántabra el germen de una estirpe de individuos de cabellos rojizos y espíritu indomable. En 1871, más de un siglo después de aquella visita, llega al mundo Germán Díaz.El pequeño pel...
    Dimensions: 235 x 155 x 45 cm Peso: 898 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    22,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9998-036-2
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/10/2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : IGLESIAS, MARIA
    • Nª de pàgines : 640
    • Col·lecció : TH NOVELA
    • Any d'edició : 2011

    La historia de Adam Cassidy es un secreto a voces: él, enigmático náufrago, desapareció después de dejar en la aldea cántabra el germen de una estirpe de individuos de cabellos rojizos y espíritu indomable. En 1871, más de un siglo después de aquella visita, llega al mundo Germán Díaz.


    El pequeño pelirrojo crece feliz escuchando fantásticos relatos sobre su origen, pero cuando, siendo aún niño, se ve obligado a emigrar e instalarse en una sucia carbonería gaditana, decide que la vida nada tiene que ver con las románticas expectativas de su madre y a punto está de enterrar sus sueños.


    Providencialmente, un joven periodista se cruzará en su camino y, alimentándolo con grandes novelas y altos ideales, lo convencerá de que con su talento innato y la formación necesaria puede llegar a ser lo que desee. Años más tarde, convertido ya en abogado y dispuesto a abanderar aquellas causas comprometidas cuya defensa dan sentido a la palabra «justicia», entiende que su círculo profesional y la clase social dominante le harán pagar por su atrevimiento un alto precio de consecuencias inimaginables.




    UN BELLÍSIMO FRESCO SOBRE LA EPOPEYA DE LOS ESPAÑOLES QUE EMIGRABAN EN DILIGENCIAS IMPOSIBLES PARA ENCONTRAR EL SUSTENTO DE SUS FAMILIAS EN LUGARES REMOTOS. UNA CRÓNICA APASIONANTE SOBRE LA SOCIEDAD QUE VIVIÓ UN REVOLUCIONARIO CAMBIO DE ÉPOCA. UN RELATO ÍNTIMO SOBRE LOS MIEDOS DE UN HOMBRE CARGADO DE SUEÑOS, PERO ENFRENTADO A UNA REALIDAD ÁRIDA Y ESTÉRIL

    LAZOS DE HUMO
    ES LA NOVELA DE UN SIGLO; DE LOS HOMBRES Y MUJERES QUE LO HABITARON

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades