• VIENTOS DE INTRIGA

    CALVO POYATO, JOSE PLAZA & JANES Ref. 9788401336812 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El tormentoso otoño de 1807 sacó a la luz pública, con los llamados sucesos de El Escorial, las graves diferencias que había entre Carlos IV y María Luisa de Parma -cuya devoción por Godoy rayaba en lo patológico- y su hijo, Fernando VII, cuya ambición había convertido la corte en un semillero de in...
    Dimensions: 237 x 157 x 32 cm Peso: 660 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-01-33681-2
    • Data d'edició : 01/04/2008
    • Idioma : CAS
    • Autors : CALVO POYATO, JOSE
    • Nª de pàgines : 416
    • Col·lecció : L336812
    • Nº de col·lecció : 001001
    • Any d'edició : 2008
    El tormentoso otoño de 1807 sacó a la luz pública, con los llamados sucesos de El Escorial, las graves diferencias que había entre Carlos IV y María Luisa de Parma -cuya devoción por Godoy rayaba en lo patológico- y su hijo, Fernando VII, cuya ambición había convertido la corte en un semillero de intrigas. Al mismo tiempo, en medio de una creciente agitación política, un grupo de personajes se reúnen en el mesón El Antillano para comentar los sucesos políticos que convulsionan la vida de los españoles. Una misteriosa organización, la Fraternidad de San Andrés, y un atroz asesinato servirán de detonante de unos acontecimientos que derivarán en una trepidante aventura. Vientos de intriga sitúa al lector en unos agitados meses de la vida española, llenos de conspiraciones, enfrentamientos y motines, que condujeron al Dos de Mayo y al comienzo de la guerra de la Independencia frente al ejército francés. Una novela que recrea en clave de ficción uno de los episodios más emocionantes y heroicos de la historia de nuestro país. Y una obra cuyo rigor histórico no es obstáculo para disfrutar de una apasionante trama ya que, una vez más, los hechos superaron a la ficción.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades