• TERRAMORES

    ALAMO, VICTOR ARTEMISA EDICIONES Ref. 9788496374829 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Finalista del prestigioso Prix Fémina 2005 a la mejor novela extranjera editada en Francia, Víctor Álamo de la Rosa (Santa Cruz de Tenerife, 1969), ha sabido “llamar la atención del público y de la crítica”, en palabras del Nobel de Literatura José Saramago, prologuista de su novela El a...
    Dimensions: 20 x 14 x 2 cm Peso: 489 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    17,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96374-82-9
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Idioma : CAS
    • Autors : ALAMO, VICTOR
    • Nª de pàgines : 378
    • Col·lecció : LETRAS DEL VORTICE
    • Nº de col·lecció : 10
    • Any d'edició : 2008
    Finalista del prestigioso Prix Fémina 2005 a la mejor novela extranjera editada en Francia, Víctor Álamo de la Rosa (Santa Cruz de Tenerife, 1969), ha sabido “llamar la atención del público y de la crítica”, en palabras del Nobel de Literatura José Saramago, prologuista de su novela El año de la seca. Traducido a varias lenguas, sus obras han sido publicadas en Francia, Brasil, Venezuela, Portugal, Croacia, entre otros países, antes, incluso, que en España. Terramores, la última novela de este escritor, llega ahora al lector español, después de su éxito en Francia, donde su narrativa ha cosechado unánimes elogios de la crítica.











    Sobre Terramours (Terramores)



    Autant de personajes pitoyables, blousés par le destin, sous la pluma d’un styliste remarquable qui mêle lyrisme et ferocité (Lire)

    [Esta novela está plagada de personajes caídos en desgracia, traicionados por el destino, que surgen de la pluma de un gran narrador capaz de combinar lirismo y ferocidad (Lire)]



    L’ âme humaine y est sondée jusque dans ses recoins les plus sombres pour donner à ce roman un soufflé lyrique envoùtant (L’ Hêmicycle)

    [Una novela en la que el autor indaga en el alma humana, adentrándose en sus rincones más sombríos. Un texto cuyo aire lírico hechiza al lector (L´ Hemicycle)]





    Sobre El año de la seca (L’année de la sécheresse)



    Roman magnifiquement écrit (Le Monde)



    Poète, Álamo de la Rosa le reste dans ce récit étrange, intense, envoutant, lyrique, morbide. Son univers tient à la fois du realismo et du fantastique (…) semble concilier les inconciliables (Le Figaro Littéraire)





    Sobre Campiro que (L´ile aux lézards)



    Magnifique conteur, Víctor Álamo de la Rosa capte de son écriture gorgée de puissants philtres et infiltrée d’humour l’amére saveur de ces tours trop semblables



    Este libro asombra. Pocas narraciones he leído con tamaño delirio (Juan Ángel Juristo, ABC)

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades