• MARIPOSAS EN LA NIEVE

    BECCARIA, LOLA ANAGRAMA Ref. 9788433971333 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    ¿Qué significa hacerse mayor? Adquirimos responsabilidades y somos dueños de nosotros mismos. Se nos ha ido hurtando el placer de jugar. En algún sitio parece estar escrito que los adultos debemos ser serios y respetables antes que originales y divertidos. ¿Es posible recuperar esa parte de la infan...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-339-7133-3
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/04/2006
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BECCARIA, LOLA
    • Nª de pàgines : 176
    • Col·lecció : HISPANICAS
    • Any d'edició : 2006
    ¿Qué significa hacerse mayor? Adquirimos responsabilidades y somos dueños de nosotros mismos. Se nos ha ido hurtando el placer de jugar. En algún sitio parece estar escrito que los adultos debemos ser serios y respetables antes que originales y divertidos. ¿Es posible recuperar esa parte de la infancia? La protagonista de esta historia se ve inmersa en una aventura que descarrila su ordenada vida. Perdida en el pulcro paisaje de un lugar llamado Raspajo de la Sierra, se dará de bruces con las caricaturas de tan esforzada respetabilidad, para descubrirse con el coraje y la alegrí­a de una niña. De vuelta a su realidad cotidiana intentará encontrar la pista para comenzar a vivir sin las alas cortadas. Un relato de misterio y suspense, un cuento de hadas contemporáneo para quienes no renunciamos a seguir creyendo en ellos. Una novela de desaprendizaje donde no hay espacio para los milagros, sí­ para la esperanzada fantasí­a de lo posible.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades