• ALTO VOLTAJE

    SIERRA, GERMAN DEBOLSILLO, EDICIONES Ref. 9788497939447 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Alto voltaje es una colección de catorce fábulas, muchas de ellas ambientadas en las actuales postrimerías de la posmodernidad, sobre las formas contemporáneas de nostalgia y las diferentes estrategias para rellenar el vacío que provoca: un reportero de una revista sensacionalista que duda entre sus...
    Dimensions: 180 x 127 x 13 cm Peso: 140 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    7,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9793-944-7
    • Data d'edició : 01/03/2006
    • Idioma : CAS
    • Autors : SIERRA, GERMAN
    • Nª de pàgines : 144
    • Col·lecció : DEBOLSILLO 21
    • Nº de col·lecció : 026209
    • Any d'edició : 2006
    Alto voltaje es una colección de catorce fábulas, muchas de ellas ambientadas en las actuales postrimerías de la posmodernidad, sobre las formas contemporáneas de nostalgia y las diferentes estrategias para rellenar el vacío que provoca: un reportero de una revista sensacionalista que duda entre sus convicciones científicas y la política del medio para el que trabaja; dos amigas que preparan oposiciones respondiendo a las preguntas de un concurso de televisión; un recadero que ha perdido la memoria y trata de encontrarla volviendo atrás sobre sus pasos; una pareja que intenta recuperar su pasión juvenil con juegos sadomasoquistas; los jóvenes anónimos que deambulan por centros comerciales donde, en lugar de objetualizar a los seres humanos se humanizan los productos a la venta; el turismo de masas o la celebración multitudinaria convertidos en puro movimiento de átomos; la realización personal mediante un trabajo que no es sino pura simulación, el tráfico de belleza barata... Y, finalmente, esa descarga azul de electricidad en nuestro cerebro que, como al monstruo de Frankenstein, consigue devolvernos a la vida.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades