• COMO EL AMOR NO TRANSFORMO EL MUNDO

    VALLE, IGNACIO DEL DIVERSOS Ref. 9788467018264 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Un retrato de la condición humana frente al hastío. Una novela que muestra el dilema de hombres y mujeres que no están satisfechos con sus parejas y buscan el amor desesperadamente, ya lejos del romanticismo.Un debate entre diferentes personajes -todos ellos maduros o en vías de- a la caza y captura...
    Peso: 270 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    21,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-670-1826-4
    • Data d'edició : 01/05/2005
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VALLE, IGNACIO DEL
    • Nª de pàgines : 180
    • Col·lecció : AUTOR
    • Nº de col·lecció : 6937
    • Any d'edició : 2005
    Un retrato de la condición humana frente al hastío. Una novela que muestra el dilema de hombres y mujeres que no están satisfechos con sus parejas y buscan el amor desesperadamente, ya lejos del romanticismo.Un debate entre diferentes personajes -todos ellos maduros o en vías de- a la caza y captura del amor verdadero.Gabriel, cineasta en potencia, mantiene durante años una relación con Virginia. Ésta, cansada de las infidelidades del cónyuge, decide iniciar una historia con Víctor; historia que acabará también al cabo del tiempo. Gabriel lo intenta con Julie, pero tampoco funciona. Claudia, escéptica del amor y de la condición masculina, prefiere vivir a salto de mata sexual, sin embargo, tampoco parece encontrar la felicidad. En su devenir vital, acabará uniéndose a Jorge que, a su vez, corta sus vínculos con Irene.La propia sencillez de la trama acaba convirtiéndose en un arma a favor de una lectura entretenida.Trata un tema eterno en las relaciones humanas pero a la vez muy actual.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades