• PUBLICIDAD EN INTERNET LA

    MEEKER, MARY GRANICA (JUAN GRANICA) Ref. 9788475778082 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En este interesantísimo y brillante informe, Mary Meeker de Wall Street y su equipo de especialistas de Morgan Stanley, ofrece una visión revolucionaria sobre el nuevo mundo emergente de la publicidad en la red. Anunciantes, agencias de publicidad, propietarios de sitios web, diseñadores, emprendedo...
    Ancho: 150 cm Largo: 220 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7577-808-2
    • Data d'edició : 01/01/2003
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : MEEKER, MARY
    • Nª de pàgines : 400
    • Col·lecció : MARKETING
    • Nº de col·lecció : 3963
    • Any d'edició : 2003
    En este interesantísimo y brillante informe, Mary Meeker de Wall Street y su equipo de especialistas de Morgan Stanley, ofrece una visión revolucionaria sobre el nuevo mundo emergente de la publicidad en la red. Anunciantes, agencias de publicidad, propietarios de sitios web, diseñadores, emprendedores e inversores por igual, proporcionan nuevas estrategias, ideas y respuestas a la cuestión más importante que se plantean las compañías en internet: ¿CÓMO HACERLO RENTABLE?

    Mary Meeker es Analista de investigación de acciones en Wall Street y Directora general de Morgan Stanley, empresa especializada en Internet, Nuevos medios y software, y Hardware de PC.

    La obra de Mary Meeker ha sido reconocida por varios estudios de analistas, como los realizados por Institutional Investor, The Wall Street Journal, Forbes y The Red Herring. Su estudio cubre compañías de Internet y de nuevos medios como America Online, Broderbund, CNET, CUC, Electronic Arts, Maxis, Netscape y TMP Worldwide. Entre las compañías de software de PC se encuentran Adobe, Intuit, Macromedia y Microsoft. En cuanto a hardware de PC cubre varias compañías, como Apple, Compaq, Dell y SeaChange. Mary Meeker es coautora de The Internet Report (HarperBusiness, 1996).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades