• LOCOS POR EL TIPO.NUEVAS TENDENCIAS DE TIPOGRAFIA A-Z

    NUEVAS TENDENCIAS EN TIPOGRAFIA DE LA A LA Z

    VICTIONARY INDEX BOOK. S.L. Ref. 9788496774308 Ver otros productos del mismo autor
    Diseños en 2D y 3D, las tipos son otro elemento visual además de la gráfica propiamente dicha y la ilustración. Cómo tratar con las tipos es uno de los desafíos comunes entre los diseñadores/artistas de las diversas disciplinas del diseño. Locos por la tipo muestra las nuevas tendencias en tipografí...
    Ancho: 200 cm Largo: 254 cm Peso: 1086 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    42,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96774-30-8
    • Data d'edició : 01/01/2008
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VICTIONARY
    • Traductors : GUIU NAVARRO, SILVIA
    • Nª de pàgines : 233
    • Any d'edició : 2008
    Diseños en 2D y 3D, las tipos son otro elemento visual además de la gráfica propiamente dicha y la ilustración. Cómo tratar con las tipos es uno de los desafíos comunes entre los diseñadores/artistas de las diversas disciplinas del diseño. Locos por la tipo muestra las nuevas tendencias en tipografía de la A a la Z.





    A los diseñadores gráficos les vuelve locos, especialmente, jugar con estos elementos gráficos. Las tipos suelen aparecer sobre casi todos los nombres que nos encontramos en nuestro día a día. El libro no solo presenta una rica selección de tipos de letra experimentales e inspiracionales y su aplicación, sino que también revela la diversidad y las novedades de la tipografía contemporánea.





    Ejemplos de trabajos, así como iconos internacionales y renombrados, nuevas direcciones y las últimas tendencias en tipografía de todo el mundo, son algunos de los contenidos de este libro.





    ¡Un libro desarrollado, realmente, para gente loca por la tipo!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades