• BARCELONA NOVA

    GEOGRAFIA LITERÀRIA 8

    SOLDEVILA BALART, LLORENÇ PORTIC Ref. 9788498093001 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La col·lecció “Geografia literària” pretén posar a l’abast d’un públic  lector ampli una vasta antologia de paisatges i textos vinculats al territori. Un nou títol per fer turisme cultural i, sobretot, literari. Aquest volum, prologat per Josep Maria Benet i Jornet, està dedicat a una part de la den...
    Ancho: 130 cm Largo: 240 cm Peso: 544 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    22,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9809-300-1
    • Data d'edició : 01/07/2014
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SOLDEVILA BALART, LLORENÇ
    • Nª de pàgines : 336
    • Col·lecció : GEOGRAFIA LITERÀRIA
    • Any d'edició : 2014
    La col·lecció “Geografia literària” pretén posar a l’abast d’un públic  lector ampli una vasta antologia de paisatges i textos vinculats al territori. Un nou títol per fer turisme cultural i, sobretot, literari. Aquest volum, prologat per Josep Maria Benet i Jornet, està dedicat a una part de la denominada Barcelona nova, la que comprèn els districtes de l’Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi. La resta de districtes, ciutats i pobles del Barcelonès formaran part del següent volum de la col·lecció. La literatura que ens ofereixen aquests barris és àmplia i variada, des de finals del segle XIX fins als nostres dies. S’hi descriuen universos tan rics i complexos com els de J. V. Foix o Mercè Rodoreda. La Barcelona de l’estudiant Josep Pla, el Sant Andreu del Palomar d’Ignasi Iglésias, el Poblenou de Xavier Benguerel, la Barcelona noucentista idealitzada per Guerau de Liost i Josep Carner, o l’avantguardista traçada per Junoy,  Brossa i Sindreu. Hi ha també una Barcelona plena de generosos jardins en honor a Verdaguer, Costa i Llobera, Maragall, Brossa, Montserrat Roig, Maria-Mercè Marçal...  I en aquest panorama vast i eclèctic hi tenen cabuda també els grafits en parets mitgeres dedicats a poetes i narradors. Tot un calidoscopi urbà sembrat de literatura.. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades