• POR EL AMOR DE DIOS

    MARTIN, ANDREU VERTICALES BOLSILLO BELACQUA Ref. 9788492421008 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    "Quien diga que no hay narradores contemporáneos españoles dignos de ser leídos, que le eche mano a algún libro de Andreu Martín. Le aseguro que no lo soltará hasta el final." ROGER WOLFE, El MundoUn banquero muere al precipitarse al vacío desde el balcón de su despacho. Su mujer asegura que lo han ...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92421-00-8
    • Data d'edició : 01/02/2008
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : MARTIN, ANDREU
    • Nª de pàgines : 264
    • Col·lecció : NEGRA
    • Any d'edició : 2008
    "Quien diga que no hay narradores contemporáneos españoles dignos de ser leídos, que le eche mano a algún libro de Andreu Martín. Le aseguro que no lo soltará hasta el final." ROGER WOLFE, El MundoUn banquero muere al precipitarse al vacío desde el balcón de su despacho. Su mujer asegura que lo han asesinado, pero el inspector Lallana recibe la orden de considerar el caso como un suicidio. Esa misma noche mueren otros dos directivos del mismo banco y a un tercero lo matan de un tiro en plena calle. Para completar la noche, alguien incendia la casa del director general del banco, Francisco Delavall, mientras unos hombres violan a su hija.¿Qué extraña venganza se cierne sobre Delavall? ¿Qué sucede en la Banca Marqués? ¿Estará involucrada la Comunidad Ego, que cuenta con varios miembros en el banco? El guardaespaldas de Delavall y el inspector Lallana se adentrarán en un oscuro laberinto de venganzas personales, sectas religiosas, tráfico de drogas e intereses económicos.

    A partir de una minuciosa investigación basada en hechos reales, Andreu Martín consigue una escalofriante novela de intriga al tiempo que un veraz testimonio sobre la ambición, el fanatismo, el poder y la locura en nuestra sociedad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades