• PALABRA Y LA ROSA : SOBRE LA POESIA DE FRANCISCO BRINES

    SOBRE LA POESÍA DE FRANCISCO BRINES

    ANDUJAR ALMANSA, JOSE ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420641751 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La rosa, como símbolo de una plenitud inmediatamente amenazada por el tiempo, y la palabra, como conciencia y posibilidad de salvación momentánea de esa plenitud, son los términos esenciales que compendian el mundo poético de Francisco Brines. Se habrá comprendido enseguida que estamos ante un poeta...
    Dimensions: 230 x 160 x 13 cm Peso: 298 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    18,60 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-206-4175-1
    • Data d'edició : 01/10/2003
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : ANDUJAR ALMANSA, JOSE
    • Nª de pàgines : 192
    • Col·lecció : ALIANZA ENSAYO, 224
    • Nº de col·lecció : 224
    • Any d'edició : 2003
    La rosa, como símbolo de una plenitud inmediatamente amenazada por el tiempo, y la palabra, como conciencia y posibilidad de salvación momentánea de esa plenitud, son los términos esenciales que compendian el mundo poético de Francisco Brines. Se habrá comprendido enseguida que estamos ante un poeta elegíaco, un poeta en cuya voz el entusiasmo por la vida aparece siempre matizado por la certidumbre de su adiós, según expresa el mismo título dispuesto por el autor para la reunión de su obra: Ensayo de una despedida. En sus páginas, una de las cimas de toda la lírica española del último siglo, encontramos el testimonio de una biografía poetizada, la indagación de una verdad personal que deja paso sin embargo a una lectura simbólica y de interpretación más honda de la realidad. El extranjero, el solitario, el hombre que contempla unas ruinas o mira pasar la vida detrás de los cristales de su cuarto es el sujeto característico de los poemas de Brines, el yo de una conciencia trágica cuya mirada desvela siempre un conocimiento profundo sobre el mundo que invita a contemplarlo con una mezcla de intensificado fervor y desengaño.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades