• FRANCE 245

    ALCOVER, XAVIER CHIADO EDITORIAL Ref. 9789895113415 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Bugarach, sud de França. El 21 de desembre de 2012 la vila va acollir la Fin du Monde Party, tot un esdeveniment mundial que, al capdavall, acabaria sent poc més que un divertit “carnaval extraterrestre” amb pretensions de convertir-se en la darrera gran festa de la història de la humanitat. Es deia...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    11,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-989-51-1341-5
    • Data d'edició : 01/08/2014
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ALCOVER, XAVIER
    • Nª de pàgines : 122
    • Col·lecció : VIAJES EN LA FICCIÓN
    • Any d'edició : 2014
    Bugarach, sud de França. El 21 de desembre de 2012 la vila va acollir la Fin du Monde Party, tot un esdeveniment mundial que, al capdavall, acabaria sent poc més que un divertit “carnaval extraterrestre” amb pretensions de convertir-se en la darrera gran festa de la història de la humanitat. Es deia llavors que Bugarach seria l’únic indret del món que sobreviuria a la famosa profecia maia de la fi dels temps. Per això, dos dies abans de “l'apocalipsi”, aquesta petita vila de només dos-cents habitants va rebre sobtosament més d’un miler de turistes del moviment new age i un centenar de periodistes procedents de tot el món.

    Amb previsió, el govern francès va desplegar un cos especial de gendarmes amb l’objectiu d’evitar possibles suïcidis col•lectius des dels punts més elevats del Puig de Bugarach. Segons es creia, la muntanya ocultava una base extraterrestre i un portal dimensional que representarien la salvació d’ aquella “escollida resta d’humanitat” present a la zona.


    Un any més tard, tres estudiants gironins decideixen viatjar-hi amb la intenció d’acampar una nit el més a prop possible del Puig i viure d’una forma especial el gran misteri que l’envolta.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades