• ROMA FUGITIVA

    RETRATOS DE LA CIUDAD ETERNA EN LA ÉPOCA DE LA DOLCE VITA

    LEVI, CARLO QUATERNI Ref. 9788493700904 Ver otros productos del mismo autor
    En esta compleja historia de amor con Roma, Carlo Levi explora las calles de una ciudad a la vez efímera y eterna, noble y plebeya, una ciudad de sueños e ilusiones. A través de la agitación de los vendedores ambulantes, amas de casa y estudiantes, los niños, los hombres en los cafés y sus exuberant...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    16,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-937009-0-4
    • Data d'edició : 01/06/2009
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : LEVI, CARLO
    • Nª de pàgines : 0
    • Any d'edició : 2009
    En esta compleja historia de amor con Roma, Carlo Levi explora las calles de una ciudad a la vez efímera y eterna, noble y plebeya, una ciudad de sueños e ilusiones. A través de la agitación de los vendedores ambulantes, amas de casa y estudiantes, los niños, los hombres en los cafés y sus exuberantes fiestas,Levi nos acerca de forma magistral a la vida de Roma en los tiempos de la Dolce Vita.
    ?La conmovedora historia de una época incomparable?. Times Literary Suplement
    ?Con una elegancia característica, un tributo a la historia y al espíritu de una de las más notables ciudades europeas?. London Review of Books
    ?Una colección de bellisimos ensayos de los años de la posguerra y la Dolce Vita en la ciudad eterna?. Choice Magazine
    ?Levi era un consumado observador, como el libro demuestra, y como todos los buenos escritores su particular punto de vista nos ofrecerá multitud de curiosos detalles. Detalles que sin su ayuda no habríamos percibido?. Sunday Times

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades