• MISTERI DE L'ILLA DE GEL, EL

    LARREULA I VIDAL, ENRIC BARCANOVA EDITORIAL Ref. 9788448920920 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Basant-se en una notícia escoltada per la ràdio fa molts anys, l ' autor ens relata la història de l ' expedició anglesa del vaixell " Bear " , que l ' any 1884, sota el comandament del capità Schley, intentava explorar el nord de Grenlàndia i trobar un camí per acostar-se ...
    Dimensions: 210 x 140 x 11 cm Peso: 185 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    11,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-2092-0
    • Data d'edició : 01/03/2007
    • Idioma : CAT
    • Autors : LARREULA I VIDAL, ENRIC
    • Nª de pàgines : 128
    • Col·lecció : LLIBRES INFANTILS I JUVENILS - ANTAVIANA
    • Any d'edició : 2007
    Basant-se en una notícia escoltada per la ràdio fa molts anys, l ' autor ens relata la història de l ' expedició anglesa del vaixell " Bear " , que l ' any 1884, sota el comandament del capità Schley, intentava explorar el nord de Grenlàndia i trobar un camí per acostar-se al pol Nord. A causa d ' una tempesta, el vaixell va quedar encastat entre el gel. La tripulació es va veure obligada a abandonar-lo i a preparar-se per passar l ' hivern en una illa desconeguda. A partir d ' aquell moment, alguns membres de la tripulació van desaparèixer i d ' altres van ser assassinats d ' una manera estranya i brutal. Després d ' un seguit de peripècies, el capità Schley va descobrir el terrible misteri que envoltava aquella illa, però ja no va poder evitar el tràgic final dels seus habitants.
    Aquest llibre, a més d ' explicar la història d ' aquella expedició, vol contribuir a aclarir l ' error tan estès segons el qual els espanyols van ser els primers europeus a descobrir Amèrica l ' any 1492. Cinc-cents anys abans que ells, una altra cultura europea ja hi havia arribat i s ' hi havia intal·lat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades