• DISEÑO WEB PROFESIONAL

    ECCHER, CLINT ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441529403 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En el actual mercado del diseño Web, es necesario ir cada vez más lejos. Además de tener buenas aptitudes como programador, hay que saber tirar del diseño contemporáneo y la inspiración. Para ello es esencial conocer tecnología CSS. Si desea crear sitios expresivos y diferentes para atraer cada vez ...
    Dimensions: 245 x 190 x 30 cm Peso: 1030 gr
    No disponible
    41,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2940-3
    • Data d'edició : 01/05/2011
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : ECCHER, CLINT
    • Traductors : BAEZA MOYANO, DAVID
    • Nª de pàgines : 448
    • Col·lecció : DISEÑO Y CREATIVIDAD
    • Any d'edició : 2011
    En el actual mercado del diseño Web, es necesario ir cada vez más lejos. Además de tener buenas aptitudes como programador, hay que saber tirar del diseño contemporáneo y la inspiración. Para ello es esencial conocer tecnología CSS. Si desea crear sitios expresivos y diferentes para atraer cada vez más visitantes, este libro le ofrece los mejores procedimientos.

    Una obra íntegra, tanto en intenciones como en profesionalidad, que se encuentra ya en su sexta edición. Escrita con un lenguaje operativo y global, sus casos prácticos, trucos y técnicas le proporcionarán el conocimiento necesario para crear un sitio Web ahorrando tiempo y dificultades.

    Imprescindible para los diseñadores, principiantes o experimentados, que deseen ampliar sus conocimientos y mejorar la calidad de su trabajo, Diseño Web Profesional es un curso completo de diseño de amplio espectro. Contiene una biblioteca gratuita de más de 220 plantillas personalizables, provenientes del original en inglés que se encuentran en el CD-ROM que acompaña al libro.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades