• REDES EN LINUX, GUIA DE REFERENCIA

    SCHRODER, CARLA ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441524743 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Hoy en día montar redes en Linux es sin duda una apuesta por la seguridad y la estabilidad. Un buen administrador de sistemas debe proporcionar a los usuarios el entorno más eficiente y seguro posible, independientemente del sistema operativo. En Linux hay un único administrador: root, quien se enca...
    Dimensions: 228 x 175 x 40 cm Peso: 1156 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    57,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2474-3
    • Data d'edició : 01/11/2008
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : SCHRODER, CARLA
    • Traductors : PASCUAL CABRERIZO, MARÍA
    • Nª de pàgines : 720
    • Col·lecció : O'REILLY (ANAYA MULTIMEDIA)
    • Nº de col·lecció : 271
    • Any d'edició : 2008
    Hoy en día montar redes en Linux es sin duda una apuesta por la seguridad y la estabilidad. Un buen administrador de sistemas debe proporcionar a los usuarios el entorno más eficiente y seguro posible, independientemente del sistema operativo. En Linux hay un único administrador: root, quien se encarga de garantizar esa seguridad.

    Este libro contiene todo lo que necesita saber para administrar sistemas Linux, independientemente de si es nuevo con el sistema operativo o lleva años usándolo. Verá cómo usar SSH, VPNs, OpenLDAP o VoIP, así como compaginar redes Linux con redes Windows mediante Samba.

    Cada capítulo incluye soluciones claras y funcionales, con código testeado, con una explicación de cómo y por qué funcionan. Si necesita resolver problemas de redes sin demora y no tiene tiempo de consultar miles de referencias sobre Linux, aquí encontrara respuestas a todas sus dudas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades