• HACKER

    GUÍA PRÁCTICA

    JIMENO GARCÍA, MARÍA TERESA/MÍGUEZ PÉREZ, CARLOS/M ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441523234 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Internet nos ofrece un mundo tan lleno de posibilidades que cambiará definitivamente nuestra perspectiva y forma de relacionarnos con los demás. El ordenador personal se ha convertido en un inmenso ventanal por el que nos podemos asomar al infinito cosmos de la red; un espacio lleno de recursos y se...
    Dimensions: 205 x 122 x 21 cm Peso: 380 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    15,20 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2323-4
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Idioma : SPA
    • Autors : JIMENO GARCÍA, MARÍA TERESA/MÍGUEZ PÉREZ, CARLOS/M
    • Nª de pàgines : 368
    • Col·lecció : GUIA PRACTICA
    • Nº de col·lecció : 469
    • Any d'edició : 2008
    Internet nos ofrece un mundo tan lleno de posibilidades que cambiará definitivamente nuestra perspectiva y forma de relacionarnos con los demás. El ordenador personal se ha convertido en un inmenso ventanal por el que nos podemos asomar al infinito cosmos de la red; un espacio lleno de recursos y servicios, capaz de cubrir desde nuestras necesidades más básicas hasta nuestros más peculiares caprichos.

    Esta obra pretende acercar al lector a ese particular mundo de la tecnología, donde nuestro trabajo es sustituido, cada vez más, por el de una máquina. La Guía Práctica del Hacker repasa los aspectos más destacados de la seguridad informática, evidenciando para cada elemento estudiado todas sus carencias y debilidades. También se verán las distintas herramientas y utilidades que completan los engranajes tecnológicos, tanto de los sistemas operativos principales, como son Windows y Linux, como de terminadas tecnologías, como Wifi. Además, el libro presenta una serie de recetas y trucos que destacan las características más relevantes y delicadas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades