• WORD 2007

    GUÍA DE INICIACIÓN

    ROMERO, CARLOS ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441521476 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Microsoft ha lanzado al mercado Word 2007 con nuevas funciones que lo consolidan una vez más como el editor de textos más popular del mercado. Ofrece nuevas funciones que incrementan su potencial, respecto a versiones anteriores, entre las que destaca la nueva herramienta de creación de blogs dest...
    Dimensions: 205 x 121 x 12 cm Peso: 203 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    9,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2147-6
    • Data d'edició : 01/02/2007
    • Idioma : CAS
    • Autors : ROMERO, CARLOS
    • Nª de pàgines : 192
    • Col·lecció : GUIA DE INICIACION
    • Nº de col·lecció : 690
    • Any d'edició : 2007
    Microsoft ha lanzado al mercado Word 2007 con nuevas funciones que lo consolidan una vez más como el editor de textos más popular del mercado.

    Ofrece nuevas funciones que incrementan su potencial, respecto a versiones anteriores, entre las que destaca la nueva herramienta de creación de blogs destinada a crear y administrar blogs mediante el renovado entorno de edición de Word 2007, así como las herramientas SmartArt y Diagra. Además podrá compartir documentos con otros usuarios convirtiéndolos a los formatos PDF (Portable Document Format) o XPS (XML Paper Specification). Todo ello con una nueva interfaz, mucho más intuitiva que la anterior.

    A lo largo de las diez lecciones del libro se ofrece toda la información necesaria para comenzar a trabajar con el programa. En breve, el lector sabrá instalar el programa crear documentos y realizar las correcciones oportunas en ellos, optimizar la entrada de información, realizar tareas de forma automática, y otras operaciones habituales como el manejo de tablas y objetos gráficos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades