• PHOTOSHOP ELEMENTS 3

    DELGADO CABRERA, JOSE MARIA ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441519299 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Photoshop Elements 3 es una herramienta sencilla y potente. Sus desarrolladores han realizado un importante esfuerzo por simplificar al máximo las tareas más comunes creando un entorno amigable de rápida asimilación para el usuario.Este libro se divide en tres grandes bloques siguiendo la lógica de...
    Dimensions: 210 x 120 x 21 cm Peso: 370 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    13,30 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-1929-9
    • Data d'edició : 01/10/2005
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : DELGADO CABRERA, JOSE MARIA
    • Nª de pàgines : 368
    • Col·lecció : GUIAS PRACTICAS (ANAYA MULTIMEDIA)
    • Nº de col·lecció : 965
    • Any d'edició : 2005
    Photoshop Elements 3 es una herramienta sencilla y potente. Sus desarrolladores han realizado un importante esfuerzo por simplificar al máximo las tareas más comunes creando un entorno amigable de rápida asimilación para el usuario.



    Este libro se divide en tres grandes bloques siguiendo la lógica de trabajo con imágenes digitales. Primero enseña a trasladar las fotos desde la cámara, el escáner o cualquier otro dispositivo hasta el entorno de trabajo y luego la mejor forma de organizar y localizar las instantáneas trabajando con el Organizador.



    En el segundo bloque estudia el Editor de Photoshop Elements y las correcciones o ajustes que ofrece. Aprenderá a solucionar problemas de luz, arreglar excesos de contraste o brillo y mejorar el color. Conocerá cómo crear espectaculares presentaciones para ver en cualquier DVD, diseñar postales o tarjetas, componer divertidos calendarios e incluso páginas Web.



    El tramo final del libro describe los elementos más técnicos del Editor como las herramientas, capas, funciones de selección. Con ellos abrirá una puerta a la creatividad y al diseño gráfico.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades