• CONSTRUYE Y CONFIGURA TU RED

    EDWARD SOPER, MARK ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441518421 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Las redes domésticas se han convertido en una de las tendencias más populares de la informática personal. La generalización en el uso del acceso a Internet de banda ancha, ya sea vía cable, ADSL u otro medio, supone que el siguiente paso lógico sea compartir esa conexión con el resto de la familia. ...
    Dimensions: 225 x 220 x 20 cm Peso: 1128 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    38,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-1842-1
    • Data d'edició : 01/04/2005
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : EDWARD SOPER, MARK
    • Traductors : TÁBULA DIGITAL
    • Nª de pàgines : 336
    • Col·lecció : OCIO DIGITAL (ANAYA MULTIMEDIA)
    • Any d'edició : 2005
    Las redes domésticas se han convertido en una de las tendencias más populares de la informática personal. La generalización en el uso del acceso a Internet de banda ancha, ya sea vía cable, ADSL u otro medio, supone que el siguiente paso lógico sea compartir esa conexión con el resto de la familia. Pero una red doméstica puede ofrecerle algo más que un simple acceso compartido a la Web.



    Construye y configura tu red le enseña así algo más que el modo de compartir impresoras y la conexión a Internet; le propone ayudarle a convertir la red doméstica en parte de su vida, desde enseñarle los distintos componentes utilizados por las distintas redes, hasta la creación de una red inalámbrica que le permita trabajar cómodamente sentado en un sofá del salón, delante de la tele, o compartir archivos con múltiples equipos repartidos por toda la casa. En este libro encontrará todo lo que necesita saber de redes domésticas, tanto si quiere configurar una partiendo desde cero, o conseguir que funcione la suya y resolver problemas comunes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades